Blog AccesoriiArgint.Ro
29Aug/110

Newsletter 29.08.2011

 

WP Shop Image

Ai dovada calitatii produselor

Incepand de astazi, pentru fiecare comanda plasata pe site-ul www.AccesoriiArgint.Ro primesti GRATUIT certificatul de autenticitate pentru produsele din argint 925.

Plaseaza si tu o comanda pentru a primi certificatul nostru de autenticitate. Certificatul este eliberat in urma emiterii buletinelor de analiza realizate de ANPC pentru fiecare componenta pe care o comercializam

Viziteaza-ne BLOG-ul

Am lansat blog-ul AccesoriiArgint.Ro. Il poti accesa AICI. Pe el vei putea citi informatii despre stocuri, promotii, anunturi importante precum si tutoriale pentru producerea de bijuterii.

Periodic, vom oferi si vouchere de discount EXCULSIV pe blog-ul nostru. Asa ca fii alaturi de noi pentru a fi primul care afli noutatile.

Galerie Foto pentru Clienti

Am implementat o noua facilitate pe site-ul nostru: Galeria foto pentru Clienti. Acceseaza "Contul Meu" pe site-ul AccesoriiArgint.Ro si apoi "Manager Galerie Foto". Poti Adauga pana la 6 imagini. Daca doresti sa adaugi mai multe, ne poti contacta.

In luna Octombrie vom organiza un concurs cu cele mai frumoase bijuterii, asadar grabeste-te sa urci fotografiile tale pe site-ul nostru si arata-le si prietenilor pentru a acumula cat mai multe vizite.

Viziteaza site-ul

Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul nostru. In perioada specificata, ne puteti contacta doar prin expedierea unui e-mail.

Suntem pe Facebook

Viziteaza pagina noastra de Facebook pentru a afla noutati despre site-ul nostru precum si pentru a beneficia de oferte.

Preturi speciale la zeci de produse

Accesorii din Argint 925

Poti beneficia de preturi speciale la zeci de produse din argint 925.

Din produsele la promotie enumeram: zale, tortite cercei, incuietori cercei, tuburi, bile, floricele decorative, et.

Unele produse beneficiaza de discount de pana la 50%.

Preturi incepand de la 0.5 Lei / bucata.

Accesorii din Argint placat cu Aur

Majoritatea produselor din argint placat cu aur sunt in acest moment la oferta.

Te poti bucura de preturi speciale la : tortite cercei, lant, zale, incuietori cercei, tuburi, bile, floricele decorative, et.

Unele produse beneficiaza de discount de pana la 50%.

Preturi incepand de la 0.65 Lei / bucata.

Cutii pentru bijuterii

Poti alege una din cele 4 tipuri de cutii pentru bijuterii. Toate au preturi speciale, iar calitatea este una desavarsita.

Poti cumpara cutii pentru expunerea bratarilor, a butonilor, a inelelor sau a seturilor complete.

Preturi incepand de la 12 Lei / bucata (pret de producator)

Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM. Mesajul contine datele noastre de identificare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al firmei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dumneavoastra a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar. Va cerem scuze daca mesajul ajunge la dumneavoastra dintr-o eroare. 

 

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Niciun comentariu


Leave a comment

Niciun trackback.