Blog AccesoriiArgint.Ro

Livrare/Retururi

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.

Atentie!!! Comanda minima 50 RON. Pentru comenzi de sub 50 RON se va percepe o taxa de 15 RON

Plata transportului se va face la destinatie, indiferent de modul de plata ales (exceptand situatiile in care transportul este asigurat de noi) Costul transportului nu va fi trecut pe factura dvs.

Expedierea comenzilor se realizeaza in ziua urmatoare plasarii lor pe site (exceptie facand ziua de vineri - comenzile plasate in acea zi vor fi expediate luni). Vor exista unele exceptii, in functie de timpul nostru si de numarul comenzilor plasate..

POSTA ROMANA

Prin Posta Romana expedierea poate dura intre 5-7 zile pana cand coletul ajunge la oficiul postal corespunzator adresei de livrare.

Costul transportului prin Posta Romana*:

  • Pentru comenzi intre 50 RON si 150 RON - Cost transport = 9 RON;
  • Pentru comenzi intre 150 RON si 250 RON - Cost transport = 5 RON;
  • Pentru comenzi de peste 250 RON - Cost Transport = GRATUIT!

Coletul ramane la oficiul postal 7 zile inainte de a se intoarce la noi. Va rugam, daca nu ati primit avizul in 10 zile de la data efectuarii comenzii, sa intrebati la posta. Din diverse motive, care tin de Posta Romana, uneori avizul pentru colet nu ajunge la destinatar.

PrioriPost

De regula, livrarea are loc a doua zi dupa expeditie (24-48H) la oficiul postal de care apartineti.

Costul Transportului prin PrioriPost* 16 RON

Prin ambele modalitati de transport (Posta Romana sau PrioriPost) coletul dvs ajunge in oficiul postal de care apartineti.

Coletul dvs este expediat in aproximativ 24 ore din momentul plasarii comenzii (pentru zilele lucratoare). Comenzile nu se pot expedia sambata.

In cazul in care doriti livrarea la o alta adresa decat cea din buletin, va rugam sa mentionati acest lucru, si coletul dvs va fi expediat ca Post Restant la oficiul de care apartineti.

In cazul in care doriti livrarea la sediul unei firme, va rugam sa precizati acest lucru. Pentru a ridica pachetul veti avea nevoie de o imputernicire de la firma respectiva.

Ne rezervam dreptul de a schimba aceste informatii fara o instiintare prealabila.

Bookurier Bucuresti

Comanda dvs este expediata in maxim 24 ore din momentul plasarii (exceptie facand ziua de vineri), iar coletul ajunge la dvs in aproximativ 24 ore din momentul in care a fost predat la firma de curierat. Cu aceasta metoda de transport, coletul dvs poate fi expediat la orice adresa (acasa, serviciu, prieteni), atat timp cat dvs veti fi acolo pentru a-l ridica.

Costuri pentru expeditii*:

  • Pentru orice comanda - Cost Transport = 11.5 Lei!

Bookurier pentru restul tarii

Comanda dvs este expediata in 24 de ore de la plasare si ajunge la dvs in alte 24 de ore (asadar, la 2 zile de la plasarea comenzii, intrati in posesia produselor). Utilizand aceasta metoda de transport, coletul poate fi livrat la orice adresa (chir daca nu este adresa dvs din buletin). Nu se taxeaza kilometri suplimentari pentru zonele neacoperite de curier. Preturile sunt valabile indiferent de localitate.

Costuri pentru expeditii*:

  • Pentru orice comanda - Cost transport = 19.5 RON;

Ne rezervam dreptul de a schimba aceste informatii fara o instiintare prealabila.

Retururi:

  • In cazul in care doriti sa returnati produsele, o puteti face in termen de MAXIM 15 zile de la primirea coletului.
  • Inainte de a expedia coletul retur este necesar sa ne contactati. In caz contrar, coletul retur nu va fi ridicat.
  • Coletul va fi expediat fara valoare ramburs. Banii va vor fi returnati in momentul in care vom verifica integritatea produselor
  • Taxele de transport tur - retur vor fi suportate de catre dvs in cazul retururilor.
  • Actele necesare pentru returnarea produselor: factura in ORIGINAL, factura de la posta in ORIGINAL. In cazul in care cele doua documente nu au fost expediate, nu vom putea returna valoarea produselor.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul anumitor produse! Dupa 15 zile de la ridicarea coletului, produsele NU mai pot fi returnate.

*Costurile transportului sunt valabile pana la data de 1 martie 2011. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste preturi fara un anunt prealabil si fara a publica pe site modificarile efectuate. Modificarile pot fi vizibile in momentul plasarii unei comenzi noi!

Comentarii (0) Trackbacks (0)

Niciun comentariu


Leave a comment

Niciun trackback.